Пропускане към основното съдържание

ПОЧИНАЛАТА В ПИРОГОВ НЕ Е БИЛА БОЛНА ОТ КОРОНАВИРУС! ТВЪРДИ НЕЙНА БЛИЗКА!

ПОЧИНАЛАТА В ПИРОГОВ НЕ Е БИЛА БОЛНА ОТ КОРОНАВИРУС! ТВЪРДИ НЕЙНА БЛИЗКА!







Загрузка...


Златка Борисова, която е близка на починалата в Пирогов разкри истината за лъжите на така нареченият щаб на Бойко Борисов и мерките им.

Според жената, чийто мъж е много близък на починалата, тя никога не е боледувала от коронавирус, а от епидемичният грип Б и това го знаят всички лекари в Пирогов. Жената си отиде, защото имаше усложнения на сърцето и затова синът и си дойде преди Нова година от Италия, не онзи ден както твърдят "мисирките" на Бойко!



Това е истината, затова я споделяйте, защото някой умишлено всява паника и иска хората да говорят и пишат само за този проблем, докато България реално загива.



Загрузка...

Коментари

Популярни публикации от този блог

ВСИЧКО ПАК СЕ СПЕЧЕ! ПОСЛЕДНАТА С КОРОНАТА СИ ДОШЛА БОЛНА ОТ БАРСЕЛОНА НО СИ МИНАЛА НА ПАРАД ПРЕЗ ЛЕТИЩЕТО

ВСИЧКО ПАК СЕ СПЕЧЕ! ПОСЛЕДНАТА С КОРОНАТА СИ ДОШЛА БОЛНА ОТ БАРСЕЛОНА НО СИ МИНАЛА НА ПАРАД ПРЕЗ ЛЕТИЩЕТО Загрузка... Внимание ето какво обясни ген. Мутафчийски от така нареченият щаб за справяне с коронавируса в предаването "Лице в Лице" с водещ Цветанка Ризова за седмата в статистиката с така нареченият коронавирус в България. Цитираме: "Дошла си е от Барселона през летище София, преди това е била в Лондон на конференция, тя ни е колега лекар в момента е настанена във ВМА, но още преди да си дойде се е почувствала зле в Барселона. После си е дошла в София и сама е потърсила помощ на ход е дошла до болницата самостоятелно и там вече се е сринала" Това са думи на човека щаб, който от сутрин до вечер по всяка една медия ни обяснява как всичко по границите на България се контролира и който от неделя търси нулевият пациент, явно за да му се каже и в очите, че целият им щаб е пълен смях, а мерките им една голяма бутафория, която не

Десислава Атанасова: Ние сме малък народ от завистници

Десислава Атанасова: Ние сме малък народ от завистници Загрузка... Десислава Атанасова от ГЕРБ е изключително впечатлена от коментар на журналиста Евгени Петров във vevesti.bg, в който той заклеймява Румен Радев, обвинявайки го в "третомартенски бабаитлък". Ето какво написа депутатката от Дулово, по-известна като Деса Общата. Атанасова рекламира текста с обещанието, че отнема само "5 минути за четене" "Ние може да сме малък, но много завистлив народ, може да сме егоисти и псевдопатриоти, може да сме бедни и комплексирани, но има времена, в които на преден план трябва да излязат най-важните и непреходни добродетели на нацията. Тези, с които сме минали 1300 години от историята и още сме тук. А за случая те са: Дисциплина, самосъзнание, самоконтрол, съдействие, солидарност. И когато всичко това отмине и се обърнем назад да можем да си кажем: „Да, ние сме нация с добродетели и традиции“. Ето това можем да спечелим от