Пропускане към основното съдържание

Кое точно в България работи, че заради 23 ма със съмнения за COVID -19! Буквално си счупихме държавата!

Кое точно в България работи, че заради 23 ма със съмнения за COVID -19!  Буквално си счупихме държавата!









Загрузка...



Повода е Коронавируса: Епидемия, Пандемия, 150 000 българи ще умрат, бизнеса ще фалира, което означава, че няма да имате пари да си обслужвате разходите, дори за ядене!

Като останете без пари и осигуровки, тогава кой ще Ви лекува от всички останали болести, които в България са предостатъчни, хиляди хора далеч над 23 души. Тогава пак ли ще броите умрелите?


Да, ама тогава няма да е важно, колко са, защото е само в България и никой няма да се интересува! Важно е да не се изложим пред чужденците колко сме адекватни, пък после е лесно.

Ние по цял ден ще Ви заливаме с бръщолевене за коронавирус, ще затворим училища, детски градини, кина, театри, институти, конференции, ще ви затворим дори и дребния бизнес, и т. н .. ., а пък ние отново ще трупаме пари и рейтинги за ваша сметка, но вие трябва да сте отговорни към обществото, събирайте капачки, бля, бля.. и не се поддавайте на паника! Ние ще Ви оправим, ще ви санкционираме, ще ви вкараме в затвора,..... !


Вие въобще видяхте ли как се грижат в болниците за тези, които са под карантина, че ще ги съдите и ще ги глобявате?! Видите ли те били безотговорни към обществото! Само кои го казват, хора част от политическия елит, които съсипаха това общество, унищожиха ценностната система на българите, имитирайки отговорност към обществото!


Заменихте хуманност и милосърдието с пари и ползи, направихте всички бездушни и нехайни, мечтаещи да се махнат от България, включително медицинските работници, които също потънаха в проблеми, като част от тях влязоха в престъпни схеми за продажба на органи, деца и.... няма край вашата политическа дейност криеща се зад думата "демокрация" свързана с капитала, където управляват парите, а не идеите и духовните ценности.

Хората няма още дълго да издържат тази измислена демокрация с всичките болести, които донесе - престъпност, наркотици, хазарт, измами, всякакви видове мафии, убийства заради пари и власт, далавера на всички нива в обществото, нищета на нашите родители, купени медии превърнали се в криминална хроника и манипулативен инструмент за всяване на заблуда, страх и зависимост, проблеми в здравеопазването, в образованието, в пенсионната система, в отбраната и още и още.... . няма край.


Кажете в коя област няма сериозни проблеми. Купихте хората с измамната магазинна мрежа и лъскави витрини, разделихте обществото по всички възможни начини - политически, религиозни, образователни, финансови, нап срещу дребния бизнес, полицаи срещу протестиращи, облякохте се с власт.. и ни взехте всичко, душите, морала, заробихте ни с кредити, направихте ни вечни длъжници, унищожихте вярата в светлото бъдеще на капитализма и демокрацията.


Отнехте авторитета на родителите и на учителите върху възпитанието на децата. Не ми идва никаква хубава дума как да опиша цялата жалка картинка и безсмислено бръщолевене години наред на политици и журналисти. Водите личностни битки пред очите на цяла България, а ние чакаме зряло управление и просперитет.


Този корона вирус, реакциите ви, както и целия политически живот през последните "демократични" 30 години показват безсилието, пълната ви небрежност към българския народ, както и нехайството ви дали Вашето управление е добре за обществото !

По никакъв начин не сте помислили за нас как да ни защитите при такива ситуации, както го правеха в омразния ви социализъм, защото тогава не можеше така лесно да бръщолевите, да манипулирате и да трупате богатства. Криете се зад думата демокрация, изгонихте хиляди хора разочаровани от управлението и последствията на това управление през последните 30 години, и сега когато ни разбихте като народ ни призовавате да бъдем единни! Държавници, БРАВООО!

Първо трябва да ни обедините към вярата, че България е добро място за живеене и всеки да иска да бъде тук и да се старае за родината! Това обаче става с личен пример! Може ли да дадете такъв? ! И да не забравя - Моите поздравления, че "Открихте топлата вода за миене на ръцете" ! Хаха... Преди време се говореше за гнилия капитализъм, с всеки изминал ден се уверявам, че хората са били прави, той наистина е гнил !!!


В момента сме в МАТ, доста хора ще пострадат от корона вируса от една страна, а от фалита на фирмите последствията ще са непредвидими и също епидемични и реални!

И още нещо, дали ще се лишат политиците от заплатите си, дали ще помогнат на бизнеса, засегнат от ситуацията, когато всички ние ще бъдем в извънредно положение и ще останем без доходи, работа и куп задължения! Да, ние ще се подчиним отново и то не защото ни заплашват със затвор, а защото сме отговорни хора, но очакваме и вашата отговорност и подкрепа към малкия бизнес!!!


Васил Тодоров - Обикновен гражданин на България!



Загрузка...

Коментари

Популярни публикации от този блог

ВСИЧКО ПАК СЕ СПЕЧЕ! ПОСЛЕДНАТА С КОРОНАТА СИ ДОШЛА БОЛНА ОТ БАРСЕЛОНА НО СИ МИНАЛА НА ПАРАД ПРЕЗ ЛЕТИЩЕТО

ВСИЧКО ПАК СЕ СПЕЧЕ! ПОСЛЕДНАТА С КОРОНАТА СИ ДОШЛА БОЛНА ОТ БАРСЕЛОНА НО СИ МИНАЛА НА ПАРАД ПРЕЗ ЛЕТИЩЕТО Загрузка... Внимание ето какво обясни ген. Мутафчийски от така нареченият щаб за справяне с коронавируса в предаването "Лице в Лице" с водещ Цветанка Ризова за седмата в статистиката с така нареченият коронавирус в България. Цитираме: "Дошла си е от Барселона през летище София, преди това е била в Лондон на конференция, тя ни е колега лекар в момента е настанена във ВМА, но още преди да си дойде се е почувствала зле в Барселона. После си е дошла в София и сама е потърсила помощ на ход е дошла до болницата самостоятелно и там вече се е сринала" Това са думи на човека щаб, който от сутрин до вечер по всяка една медия ни обяснява как всичко по границите на България се контролира и който от неделя търси нулевият пациент, явно за да му се каже и в очите, че целият им щаб е пълен смях, а мерките им една голяма бутафория, която не

ПОЧИНАЛАТА В ПИРОГОВ НЕ Е БИЛА БОЛНА ОТ КОРОНАВИРУС! ТВЪРДИ НЕЙНА БЛИЗКА!

ПОЧИНАЛАТА В ПИРОГОВ НЕ Е БИЛА БОЛНА ОТ КОРОНАВИРУС! ТВЪРДИ НЕЙНА БЛИЗКА! Загрузка... Златка Борисова, която е близка на починалата в Пирогов разкри истината за лъжите на така нареченият щаб на Бойко Борисов и мерките им. Според жената, чийто мъж е много близък на починалата, тя никога не е боледувала от коронавирус, а от епидемичният грип Б и това го знаят всички лекари в Пирогов. Жената си отиде, защото имаше усложнения на сърцето и затова синът и си дойде преди Нова година от Италия, не онзи ден както твърдят "мисирките" на Бойко! Това е истината, затова я споделяйте, защото някой умишлено всява паника и иска хората да говорят и пишат само за този проблем, докато България реално загива. Загрузка...

Десислава Атанасова: Ние сме малък народ от завистници

Десислава Атанасова: Ние сме малък народ от завистници Загрузка... Десислава Атанасова от ГЕРБ е изключително впечатлена от коментар на журналиста Евгени Петров във vevesti.bg, в който той заклеймява Румен Радев, обвинявайки го в "третомартенски бабаитлък". Ето какво написа депутатката от Дулово, по-известна като Деса Общата. Атанасова рекламира текста с обещанието, че отнема само "5 минути за четене" "Ние може да сме малък, но много завистлив народ, може да сме егоисти и псевдопатриоти, може да сме бедни и комплексирани, но има времена, в които на преден план трябва да излязат най-важните и непреходни добродетели на нацията. Тези, с които сме минали 1300 години от историята и още сме тук. А за случая те са: Дисциплина, самосъзнание, самоконтрол, съдействие, солидарност. И когато всичко това отмине и се обърнем назад да можем да си кажем: „Да, ние сме нация с добродетели и традиции“. Ето това можем да спечелим от